Plase de insecte

Plasele impotriva insectelor sunt pozitionate in deschiderile ferestrelor sau usilor locuintelor, putand fi confectionate mai multe modele functionale: fixe sau mobile.

PLASELE FIXE sunt plase pozitionate in deschiderile ferestrelor sau usilor cu ajutorul unor cleme montate pe cadrul din aluminiu, acestea asigurand pozitia fixa in deschiderea ferestrei sau a usii. Indepartarea lor se face usor prin rotirea clemelor.

PLASELE MOBILE sunt de mai multe tipuri:

  • PLASE RULOU: compuse dintr-o carcasa fixata intr-un cadru aplicat pe tamplaria geamului, carcasa care contine un kit de actionare al plasei propriu-zise, astfel incat, prin rulare, plasa poate fi inchisa sau deschisa. Sunt o varianta functionala foarte buna, in special pentru ferestrele care sunt prevazute cu rulouri. Cadrul lor si carcasa sunt confectionate din Alumniu sau PVC, alb sau colorat.
  • PLASE CU BALAMALE
  • PLASE GLISANTE: folosite pentru deschideri de dimensiuni mai mari (usi terase, etc.). Cadrul plasei gliseaza intre 2 ghidaje (superior si inferior), fiind prevazute cu role care le asigura actionarea facila.

Toate plasele sunt confectionate din profil de aluminiu, diferite tipuri si culori. Plasele tip rulou pot fi confectionate si din PVC, de asemenea in diferite tipuri si culori.


Poze Lucrari