Rulouri

Rulourile sunt dispozitive folosite pentru cresterea gradului de confort al locuintelor prin protectia termica si fonica pe care o confera.

Rulourile exterioare sunt compuse din carcasa covor, ghidaje si mecanism.

Carcasa este confectionata din tabla zincata sau din aluminiu vopsita in camp electrostatic intr-o gama variata de culori, fapt care ofera rezistenta la intemperii si le asigura durabilitatea.

Covorul este confectionat din lamele care pot fi din PVC sau tabla de Aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica.

Ghidajele sunt din PVC sau Aluminiu.

Toate rulourile au un mecanism care le asigura functionarea, pozitionat in carcasa, actionat manual prin intermediul unei benzi textile sau cu ajutorul unui motor electric declansat prin intrerupator sau telecomanda. Banda textila prin intermediul careia sunt actionate rulourile manuale este rulata intr-un dispozitiv recuperator montat pe tamplaria geamului, la interior.

Rulourile exterioare pot fi pozitionate pe tamplaria geamurilor, in doua moduri: SUPRAPUSE sau APLICATE.

In functie de materialul folosit la confectionarea covorului, lamele din PVC sau Aluminiu, rulourile exterioare sunt numite rulouri PVC sau rulouri Aluminiu. Rulourile din aluminiu ofera un grad de protectie fonica si termica mai ridicat decat cele PVC, fiind si mai rezistente la actiunea razelor solare.

In functie de preferintele clientilor, pot fi alese culori si modele variate pentru materialele folosite.


Poze Lucrari

« de 7 »

Spatii comerciale